duminică, iunie 14, 2009

visele din sertaras

Stii ce mi-ar placea mie sa fac si totusi nu fac niciodata? Sa plec in cautare de ciuperci si alune, sa-mi iau cateva  merinde in traista si bineinteles un tovaras de drum dar nu din ala fricos care sa se sperie de gaze si soparle si nici un din ala fitos cu oroare de murdarie si zgarieturi.

Si stii ce mi-ar mai placea? Sa o iau asa pe camp, sa ma afund intr-un lan de grau sau intr-o cultura de florea soarelui sau intr-o mare de maci.

Si mi-ar mai plecea o plimbare pe o barca cu vela si sa am in jur doar albastru-albastru de mare si cer.

Dar exista si un lucru pe care nu mi-ar placea sa-l fac niciodata, sa merg pe motocicleta. Pe motor Simona, pe motor, nu stii nimic!

2 comentarii:

digital_cristian spunea...

Nu ti-ar place sa mergi niciodata pe motocicleta din cauza ca eu sunt motociclist ? :)

Sarind la alt subiect, uite Simona, am si eu un blog: www.digitalcristian.blogspot.com

Pa pa! Cristi.

ilisim spunea...

Nu, n-are nici o legatura cu tine, pur si simplu mi-e groaza numai sa ma gandesc ca as putea vreodata sa ma urc in spatele cuiva si sa ma tin de el si motocicleta sa zboare cu o viteza nebuna. Sunt aproape sigura ca n-as putea sa ma tin si as cadea la prima incercare sau daca printr-un miracol as rezista as face pe mine de frica.

Hm, din cate am citit te descurci mult mai bine decat mine la scris dar dupa parerea mea ar trebui sa scrii mai des si eventual sa schimbi sablonul...e putin stresant. ...Sau ai putea sa faci unul nou, din cate tin mine parca te pricepeai la html, sau poate ma insel.