sâmbătă, octombrie 10, 2009

despre casatoria mea imposibila

Am terminat cura de slabire de 2 saptamani si acum o sa mananc normal - adica mult si repede- cum imi place mie.  Daca dadeam jos mai mult de 500 g sa zic ca avea un sens sa continuu dar asa nu se merita ... nunta lu` frate-miu a trecut si motivatie nu mai am. De intalniri cu posibili viitori iubiti nu are rost sa ma dau in vorba (daca as fi fost si credincioasa m-as fi calugarit de mult) iar  in camera la mine n-am oglinda sa-mi aminteasca in fiecare zi ca sunt cu zece kg mai grasa decat acum 5 ani.

Apropo de iubiti si nunti, acum dupa nunta lu` frate-miu, tot neamul mi-a prezis ca eu urmez si ca de pe acum incep sa se pregateasca. Ha, ha, sa fim seriosi, cum ar putea oare cineva sa-si imagineze ca eu o sa ma marit vreodata? Lasand la o parte pretentiile, intoleranta si egoismul meu ... cum as putea eu vreodata sa ma las dusa la slujba aia plictisitoare din biserica si sa accept tot tambalaul ala nuptial de o zi si o noapte? A, da, poate la starea civila m-as duce alaturi de cel pe care il iubesc si ma iubeste sau de cel care ma iubeste si are multi bani (asta desigur fara sa renunt la numele de familie) . Dar ambele variante par imposibile intr-o lume in care mai toti confunda iubirea cu buna intelegere, obisnuinta si sexul... Dar poate ca iubirea atat de ascunsa si rara cum mi-o imaginez eu nici nu exista si atunci cu atat mai mult cele doua variante vor cadea.

6 comentarii:

Bogdan spunea...

"mai toti confunda iubirea cu buna intelegere, obisnuinta si sexul..."

Nu o confunda toti, doar ca dupa cateva luni, cu ultimele ramai. Si decat cu nimic, mai bine cu ceva...

Bogdan spunea...

"asta desigur fara sa renunt la numele de familie"
Poti sa nu renunti, dar trebuie sa-l "adopti" si pe al lui.

ilisim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
ilisim spunea...

Eu vreau "amour pour toute la vie" - imposibil. Si sa adopt un nume care sa-mi strice mie numele? Nu - nu, nici gand. Dar stii ca in Italia sotiile nu adopta numele de familie al sotilor, raman doar cu al lor.

Oricum lasa ca, atunci cand o sa devin pictorita celebra (hehe, glumesc desigur) si o sa ma marit, o sa motivez ca vreau sa-mi pastrez numele de artista.

Mustata spunea...

sii.. te-ai maritat?

ilisim spunea...

nu, inca n-am devenit celebra :)