Azi, fiind sambata, m-am sculat tarziu si abia pe la ora doua m-am gandit sa merg la cumparaturi, ca n-aveam nimic de mancare in casa. Initial zisesem ca ma duc si-mi iau o shaorma si termin povestea dar, in timp ce mancam mozzarella la micul dejun, mi-a cazut privirea din intamplare pe un "practic in bucatarie", vechi de cativa ani, pe care l-am scos la lumina dintre niste carti, cu ceva zile in urma. Si acolo era o reteta cu ciuperci care-mi facea cu ochiul, plus o alta reteta "pui si cartofi la cuptor". Eu si bucataria nu ne simpatizam prea mult dar mi-am zis ca totusi astea nu par asa greu de facut.
Asa ca pe la 5 m-am intors acasa cu sacosa plina (zgarcita de mine iar se vaita ca a chieluit prea multi bani pe mancare) si m-am apucat frumusel de treaba si cam 3 ore mi-a luat sa gatesc trei feluri de mancare simple: tocanita de ciuperci cu masile (din pacate cam picanta), pui cu cartofi la cuptor (a iesit ca la carte) si pastrav cu ciuperci la gratar(destul de bunicel mai ales ca l-am stropit si cu lamaie). Acum nu ca as avea de gand sa le mananc pe toate dar am zis ca daca tot se intampla rar sa stau in bucatarie macar sa fac mai multe feluri si eventual sa mananc mai multe zile din ele.
Asadar azi am fost bucatareasa de placere dar ptiu! am uitat sa-mi pun sortul.
Un comentariu:
Bucatar de placere esti daca gatesti pt cineva. Altfel se cheama ca ti-e foame. :)
Trimiteți un comentariu