miercuri, aprilie 05, 2006

Protestul celor care ignora si placerea celor ce se autovictimizeaza

zau daca inteleg de ce vrei sa fii prietena cu cineva care te ignora complet, ba chiar te are la ignore in lista de ymsg, cu cineva care "pune intrebari incomode", cu cineva caruia nu-i place personalitatea ta si care ti-a zis in fata chestia asta, cu cineva care e prieten cu o fata despre care tu nu ai o parere buna, care crede ca sexul se poate face si fara sa existe dragoste ceea ce il califica la rangul de animal dupa parerea ta.mie nu-mi plac oamenii care pozeaza in victime, sau care se lasa victimizate, nu-mi plac oamenii melancolici, nu-mi plac oamenii care se multumesc sa nu faca nimic si stau doar sa astepte... iar tie nu-ti plac chestiile de mai sus.nu suntem gemeni, nu suntem nici macar prieteni. nu poti sa ai pe cineva prieten fara ca el sa vrea. si eu nu vreau. pentru ca nu-mi place cand pozezi in victima si in acelasi timp spui ca "mariko nu a mai parut asa enervanta", "xiu...", "orson..."o sa pun si aici ignore. probabil o sa iti placa pentru ca o sa ai iar ocazia sa fii victima.o viata frumoasa in continuare...Oricare ar fi atitudinea ta fata de mine imi vei fi mereu drag si ma voi regasi mereu in posturile tale de pe cg. Acum ce ma uimeste este ca tu ai avut prin mesajul tau aceeasi atitudine pe care o condamni la mine. Dar te inteleg, cu totii putem gresi iar eu n-o sa mai fac greseala sa condamn pe nimeni doar pentru ca nu-mi place sau nu ma place.Mersi frumos pentru urari, si eu sincer iti doresc o viata frumoasa...Sper sa nu fii la fel de "fericit" dupa mesajul pe care mi l-ai trimis asa cum am fost eu dupa ce mi-am spus parerea personala adevarata (adica ce credeam eu cu adevarat in acel moment ) despre xiu.Si crede-ma nu am vrut nici o clipa sa-mi fii prieten pentru ca chiar daca as fi vrut ...eu pur si simplu nu pot fi prietena cu nimeni... P.S. Mariko nu e enervanta e doar increzuta.....fata de cei mai slabi decat ea...In rest sunt sigura ca e ok la fel ca si xiu, la fel ca si tine, la fel ca si mine...oameni, CU TOTII AVEM MACAR UN SAMBURE DE DRAGOSTE IN SUFLET-ai intrebat de ce dar nu ai asteptat raspuns, eu totusi ti l-am dat.

7 comentarii:

Cata spunea...

Ma roade foarte rau... cui ii e adresat postul?

ilisim spunea...

Tu parca ma ignorai, ce cauti pe blog la mine? Sincer, imi pare bine ca ai intrat si ca in sfarsit cineva s-a gasit sa comenteze pe blogul meu...Nu stiu cui e adresat prostestul, tu sa-mi zici...Iar eu mai am o multime de lucruri sa-ti spun si tie si lui Mariko si lui Masi... exista o multime de concluzii gresite pe care le trageti pentru ca nu vreti sa ascultati...pentru ca aveti deja pareri formate si nu neg ca eu v-am ajutat foarte mult sa vi le formati...nu m-am aparat in nici un fel pentru ca uneori am considerat ca nu se merita iar alte ori pur si simplu n-am putut...cine vrea sa asculte sa asculte, cine vrea sa ierte sa ierte, iar cine vrea sa judece sa judece... Eu nu am nici o putere sa ma impotrivesc si nu pentru ca sunt obisnuita sa pozez victima (asta se datoreaza lipsei de incredere in mine...care ma rog din copilarie se trage dar nu vreau sa intru in detalii acum....sau poate o voi face)ci pentru ca sunt convinsa ca nu conteaza ce spun cei din jur-care nu se pun in locul meu nici o clipa si nu le pasa - despre mine ci conteaza cum ma vad eu, cum ma simt eu in pielea mea. Ce daca tie nu-ti place ca sunt melancolica eu ma simt bine asa, si ce daca eu nu fac sex daca eu ma simt bine asa, si ce daca visez daca ma simt bine asa...Dar nu pentru ca eu ma simt bine asa o sa-i resping pe cei ce nu sunt ca mine. Din contra, ai sa vezi ca mie imi plac tare mult oamenii increzuri-puternici- care au incredere in ei- care lupta sa-si indeplineasca visele....

Ar fi multe lucruri de spus despre mail-ul pe care mi l-ai trimis, multe de domontat...unele lucruri gresite (ca as vrea sa fim prieteni, ca tu m-ai ignora complet bagandu-ma foarte tare in seama la intrunire, ca intrebarile incomode erau de fapt intrebari care mi-au placut si la care ti-as fi raspuns mai mult daca as fi crezut ca vei intelege,ca acum nu mi-as fi schimbat in bine parerea despre xiu,ca Mariko m-ar enerva, ca nu ne-am asemana foarte mult cu animalele cand facem sex fara sentimente, ghidandu-ne dupa instinct, incercand sa ne cuplam asa cum obisnuiesc si animalele, ca as sta sa astept ceva cand eu acum lucrez, am banii mei, pot sa fac ce vreau, nu ma mai tine mama in brate, cand si eu incerc sa-mi indeplinesc visele care desigur nu sunt materiale ... si o sa reusesc) adevarate (ca m-as victimiza...si totusi fara sa stii de ce, fara sa incerci sa te pui in locul meu si fara sa stii de cate ori n-am incercat sa nu ma mai plang, sa nu mai protestez ca m-am nascut cu un defect fizic care sigur mi-a influentat si personalitatea melancolica si complexata de acum).

Si nu stiu ce te-a deranjat ca ti-am zis ca suntem gemeni, era doar un apropo ca deseori ma regasesc in posturile tale, ca fac lucruri asemanatoare ca si tine fara sa stiu.

ilisim spunea...

mai pe scurt...tie si eventual mariko, masi , mudpie, xiu, dracushorul

Anonim spunea...

ce defect fizic ai?

ilisim spunea...

M-am nascut shioapa:) Dar oricum problema nu este a mea ci a celor pentru care frumusetea fizica e cea mai importanta si a celor care ma aratau cu degetul pe strada candva. In general ma simt normala dar nu pot sa nu ma intristez cand trec pe langa o banca si ma vad cum merg sau cand nu am atat de multa siguranta pe picioare incat sa merg cu rolele, sau sa patinez, sau sa merg pe tocuri cui...Bleah, problema e ca uneori nu pot sa ma simt normala, nu pot sa ma opresc sa nu ma vad victima a hazardului, nu pot sa nu ma simt nedreptatita fata de cei din jur care poate (in general) au si ei defectele lor dar nimic atat de anormal.
Uneori...uneori...sau poate ca mereu dar deseori uit si mai iau cu altele...nu mai simt ca nu sunt la fel ca ceilalti.

Stiu ca n-ar trebui sa-mi pese...asa cum nimanui nu-i pasa cu adevarat de cum sunt eu.Dar poate ca asta vreau, cuiva sa-i pese dar nu de defectul meu fizic ci vreau ca cineva sa ma aprecieze pentru ceea ce sunt dincolo de complexe si defecte.

ilisim spunea...

schioapa, ma rog...cer scuze si pentru celelalte greseli de tastare:)

Anonim spunea...

ahm...cheer up, ca nu-i capat de lume. Imho, ciobanii care arata cu degetu` sau rad de o persoana cu un defect locomotor( si nu numai) ar trebui dati la lei:)

tot ce ar trebui sa conteze e sa te simti bine in pielea ta.