vineri, iulie 21, 2006

N-am chef de weekend atunci cand n-am nimic programat. Daca ma duc la plimbare prin parcuri o sa fie tare cald in timpul zilei iar seara cand o sa se insereze o sa am impresia ca e prea tarziu de iesit pe undeva. La cumparaturi o sa ma duc duminica in Cora si probabil sa o dau o fuga si pe la piata sa vad daca au aparut ardeii capia si daca mai gasesc zmeura ca tare mi-e pofta dupa ce am mancat aseara o zmeurica mica si parfumata din varful unui tort.Mmmmm ...
Ei dar si eu acum vorbesc ca si cum n-as avea destule lucruri de facut in timpul meu liber : desenat,plimbat, fotografiat, citit, gatit si dormit...si visat, uitasem:P.

3 comentarii:

simiuk spunea...

pt mine weekendul are mereu un plan si tot mereu planul meu nu iese. CA si de data asta, decat pe jumatate. Era weekend pizza si am facut pizza, era parc si a fost parc, era film, dar au fost prea multe filme (almodovar asta mi-a deschis o pofta), era invatat cel putin juma de zi si-a fost numai 1,5 h...dehh si nu s-a terminat:-)

Andrei Scripca spunea...

problema uichendului apare si la mine de cateva saptamani, de cand am terminat liceul...sper sa o rezolv pe timpul facultatii. Pana atunci (si nu numai) voi incerca sa fac aceleasi treburi ca tine: fotografiat (tot felul de prostii si prostioare), blog, mancat, mers pe bicicleta, citit...

ilisim spunea...

:)Mda cam asa e si la mine cu programul prestabilit dar in linii mari fac ce-mi propun. In weekend-ul asta in loc de Cora am fost in Carrefour si nu dimineata cum voiam ci seara. In loc sa iau zmeura de la piata am luat capsuni si asa mai departe:P.