vineri, august 11, 2006

bijoux



clic aici sa vezi mai multe

2 comentarii:

Quetzal spunea...

Ma uitam la postul tau cu "lipsa de comunicare". Ma faci sa cred ca-ti place sa fii alintata, si te dai modesta (spus cu tandrete!). Pai te plangi de incapacitatea ta de comunicare? Dar ti-ai citit blogul cu ochi de strain?

Hai sa fim seriosi! Stii sa comunici mai bine decat (probabil) 65% dintre toti oamenii pe care ii cunosc eu! Daca toti ar sti sa comunice ca tine cred ca 75% din toate conflictele interumane n-ar mai avea sursa.

A, ca nu-ti vine sa vorbesti... asta e doar o parte din notiunea de "comunicare". In nici un caz, insa, comunicarea nu se reduce la atata. Alege-ti cu grija modalitatea si momentul in care comunici ceva si gata! renumele de ne-comunicatoare iti dispare sters cu buretele!

ilisim spunea...

Aici pe blog e cu totul alta poveste, la fel ca si pe mess, dar pune-ma sa-ti vorbesc in public cu mai mult de 1-2 persoane si sa-ti gasesc argumente pe loc in dezbateri face to face - nu sunt in stare sa zic o propozitie ca lumea .Comunicarea scrisa mai merge cum mai merge dar cu cea verbala stau foarte prost din pacate.

Nu stiu daca imi place sa fiu alintata, depinde mult de cine sunt alintata.

Sunt de acord ca trebuie sa ne alegem cu grija modalitatea si momentul in care comunicam ceva dar pentru mine e complicat ca intr-un interval foarte scurt sa pot sa-mi aleg cuvintele si sa ma fac inteleasa.